Branding & Strategy

01

Visual Identity

Vizualni identitet je skup svih vizualnih obilježja tvrtke te je, kao takav, temelj vizualne strategije branda. Glavna svrha je komunicirati jedinstvenu sliku o Vašem brandu te uspostaviti njegovu prepoznatljivost na tržištu.

02

Brand & Marketing Strategy

Uz najbolju strategiju za Vaš brand nudimo rješenja koje potiču i angažiraju kupce i poslovne partnere. Polazeći od pažljivog i detaljnog istraživanja trenutnog stanja i budućnosti Vašeg branda, pomažemo Vam izgraditi najbolju strategiju za Vaš brand.

03

Storytelling

Važno je imati nezaboravnu priču o vašem brandu kako bi se istaknuli nad svojom konkurencijom stoga je branding danas neizostavni proces koji morate odrediti pri izlasku na tržište jer uvelike određuje Vaš proizvod odnosno uslugu.

Restless phone

01 Visual Identity

Odvjetnički ured Tomislav Strniščak

Odvjetnički ured Tomislav Strniščak sukladno važećim propisima, Kodeksu odvjetničke etike te u okviru obavljanja odvjetniolog posla stručno i profesionalno pruža sve oblike pravne pomoći, a osobito daje pravne savjete, sastavlja isprave te zastupa stranke pred sudom i drugim javnim ustanovama. Zimo je dio grupe Nova TV portala.

Klijent: Odvjetnički ured Tomislav Strniščak

Vremensko razdoblje: 2019.

Usluge: Visual Identity, Strategy & Planning, User Experience, Design & User Interface

Restless phone

02 Visual Identity

AllStoresClub App

All Stores Club mobilna aplikacija dio je loyalty programa koja korisnicama omogućuje ostvarivanje popusta i prikupljanje bodova. Aplikacija također pokazuje sve popuste kao i sve trgovce partnere u korisnikovoj blizini.

Klijent: Acceptus International Group d.o.o.

Vremensko razdoblje: 2019.

Usluge: Visual Identity, Strategy & Planning, User Experience, Design & User Interface

01

Discover & Analysis

02

Strategy

03

Design

04

Development

05

Testing & Optimization

Zašto surađivati s nama?

Potpuna usluga

Osiguravamo Vam potpunu uslugu, od konzultacija, savjetovanja, dizajna, razvoja i implementacije, do analize i optimizacije

Transparentnost

Nama je klijent svetinja. Smatramo da je jedini način da klijent bude zadovoljan iskrena i otvorena komunikacija.

Konzultacije

Našim klijentima osiguravamo besplatne konzultacije kako bi što bolje upoznali Vaše poslovanje i kako ga digitalne tehnologije mogu unaprijediti.

Restless phone

Zatražite besplatne konzultacije

Besplatne konzultacije služe kako bi kroz razgovor otkrili kako pravilo prezentirati Vaš brand, koja je Vaša ciljana publika, kako će doći do Vas te na kraju zašto bi trebali biti zainteresirani za ono što nudite

Design-Development

Design & Development

- Custom Website
- Web Applications
- Mobile Applications

Branding - Descol

Digital Marketing

- Advertising
- Social Media
- SEO