Digital Marketing

01

Advertising

Našim klijentima pomažemo te vodimo kampanje na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram. Osim društvenih mreža, kampanje provodimo i na platformama kao što je Google.

02

Social Media

Strateškim pristupom našim klijentima vodimo kanale odnosno stranice na društvenim mrežama. Na taj način pomažemo u izgradnji samog branda, širenje priče o njihovom brandu te direktno komuniciramo s njihovom ciljanom publikom.

03

SEO

Optimizacija web stranice za Internet tražilice sastoji se od niza aktivnosti koje su usmjerene prema podizanju posjećenosti stranica s tražilica. Spomenuto se ostvaruje kroz poboljšanje mjesta na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi.

Što usluga uključuje?

Strategija

Svaki mjesec potrebno je razraditi i dogovoriti strategiju o nastupu na društvenim mrežama i odrediti o kojim temama će se komunicirati.

Kreiranje sadržaja

Osmišljavanje te kreiranje raznovrsnog sadržaja, što uključuje fotografije, videosadržaj, dizajniranje ilustracija, osmišljavanje tekstualnog sadržaja (copy) itd.

Podrška

Podrška kroz odgovaranje na sve poruke i komentare na Facebook i Instagram profilu od 08-23h, 7 dana u tjednu, u dvije smjene.

Izvještaji

Izvještaji se šalju jednom mjesečno te sadrži sve kvantitativne podatke o kampanjama u prethodnom mjesecu.

01

Research & Planning

02

Implementation & Analysing

03

Feedback

Zašto surađivati s nama?

Potpuna usluga

Osiguravamo Vam potpunu uslugu, od konzultacija, savjetovanja, dizajna, razvoja i implementacije, do analize i optimizacije

Transparentnost

Nama je klijent svetinja. Smatramo da je jedini način da klijent bude zadovoljan iskrena i otvorena komunikacija.

Konzultacije

Našim klijentima osiguravamo besplatne konzultacije kako bi što bolje upoznali Vaše poslovanje i kako ga digitalne tehnologije mogu unaprijediti.

Restless phone

Zatražite besplatne konzultacije

Besplatne konzultacije služe kako bi kroz razgovor otkrili kako pravilo prezentirati Vaš brand, koja je Vaša ciljana publika, kako će doći do Vas te na kraju zašto bi trebali biti zainteresirani za ono što nudite

Branding & Strategy

Branding & Strategy

- Visual Identity
- Brand and Marketing Stratrgy
- Storytelling

Design-Development

Design & Development

- Custom Website
- Web Applications
- Mobile Applications