Politika privatnosti

Descol Agencija osobne podatke koje nam šaljete na web-stranici http://descol.net prikuplja, sprema, snima, pohranjuje, čuva, organizira, obrađuje, prenosi te ima uvid u njih sukladno Općoj uredbi za zaštitu osobnih podataka.

Kontakt forme

Osobne podatke koje nam šaljete putem kontakt forme na web-stranici koristimo za daljnju komunikaciju s vama za potrebe ostvarivanja potencijalne poslovne suradnje.

Kolačići

Google Analytics Googleov je alat za analitiku koji pomaže vlasnicima web-lokacija i aplikacija da saznaju kako se njihovi posjetitelji koriste opcijama njihovih web-lokacija i aplikacija. Može se poslužiti skupom kolačića za prikupljanje informacija i izvješćivanje o statistici upotrebe web-lokacije, a da pritom Googleu ne otkrije identitet pojedinačnih korisnika. Glavni je kolačić Google Analyticsa “__ga”. Saznajte više o kolačićima i informacijama o privatnosti usluge Analytics

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Naša web stranica koristi kolačiće Google Analyticsa kako bi anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li iskustvo korištenja naše web stranice dobro te kako ga možemo poboljšati.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Podaci iz kontakt forme kao i podaci prikupljeni u Google Analyticsu čuvaju se 14 mjeseci.

Koja prava imate nad svojim podacima

Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Podaci iz kontakt forme se prikupljaju email adrese info@descol.net

Analitički podaci se prikupljaju putem Google Analytics sustava kojim upravlja Google.

Vaše kontakt informacije

Za brisanje podataka ili bilo kakve informacija kontaktirajte nas na info@descol.net

Kako štitimo vaše podatke

Uložili smo puno vremena i truda kako bi osigurali da vaši osobni podaci budu prikupljeni, spremljeni, snimljeni, pohranjeni, čuvani, organizirani, obrađeni, preneseni, te da imamo uvid u njih u skladu s najvišim standardima zaštite osobnih podataka. Osobni podaci koje nam šaljete pohranjuju se u digitalnom obliku te se čuvaju na računalu koje je zaštićeno jedinstvenom lozinkom.