Naš pristup

01

Discover & Analysis

U prvoj fazi svakog našeg projekata upoznajemo se s klijentovim poslovanjem te poslovnim okruženjem. Prvo i najvažnije je saznati kako klijentov posao funkcionira, što radi, čime se bavi te što je njihov proizvod ili usluge i kako ga plasiraju na tržište.

Također bitno je otkriti koja je ciljana publika proizvoda ili usluge te koje su karakteristike te ciljane skupine. Nakon analize klijenta, provodi se i analiza njegove konkurencije.

02

Strategy

Nakon istraživanja poslovanja i analize trenutnog stanja kreće se u fazu pisanja i razrade strategije. Unutar strategije se postavljaju ciljevi, točno se definira ciljana skupina, provodi SMART analiza ciljeva, te se razrađuje strategija marketinga, komuniciranja, djelovanja na društvenim mrežama.

Unutar strategije podrazumijeva se i kompletna projekta dokumentacija projekta. Nakon izrade kompletne strategije izrađuje se specifikacija projekta.

03

Design

Po specifikaciji projekta izrađuje se finalni dizajn projekta. Korisnik je temelj na kojem gradimo svu vizualnu komunikaciju. Cilj je uvijek težiti da dizajn bude intuitivan, atraktivan i lak za korištenje na bilo kojoj platformi, kako bi se osiguralo impresivno iskustvo u interakciji između branda i korisnika.

Prvo izrađujemo User Flow kako bi otkrili važne čvorove za odlučivanje, putanje, načine i petlje koje pokazuju sve moguće interakcije s proizvodom te se pokušavaju pokušavaju otkriti kritične točke. Krajnji dizajn se izrađuje po zadnjoj verziji skice te se vizualno temelji na brandboardu. Na kraju se svi potrebni screenovi uvezuju te se imitira krajnja verzija proizvoda.

04

Development

Uz pomoć izrađene strategija i krajnje verzije dizajna biraju se tehnologije i platforme koje su potrebne da bi zadovoljili sve potrebe projekta.

Izrada krajnjeg proizvoda po uputama specifikacije i dizajna. Kroz development koristimo tehnike kao što su agilno programiranje i metodologije poput atomskog dizajna.

05

Testing & Optimization

Iako tijekom svih faza provodimo različite testove i ispitivanja, na kraju svakog projekta napravimo dubinski test korisničko iskustvo. Tekođer, kako bi dobili bolju sliku o tome što korisnici rade na vašoj web stranici i kako ju koriste, iznimno je bitno detaljno analizirati posjetitelje vaše stranice.

Današnji alati za web analitiku doista su moćni i trebali bi iskoristiti najbolje iz njih i koristiti ih kako bi sakupili relevantne informacije koje trebate kako bi donijeli informirane odluke prilikom investiranja u marketing kampanje.

Restless phone

Zatražite besplatne konzultacije

Besplatne konzultacije služe kako bi kroz razgovor otkrili kako pravilo prezentirati Vaš brand, koja je Vaša ciljana publika, kako će doći do Vas te na kraju zašto bi trebali biti zainteresirani za ono što nudite